Prirodni proizvodi

Prirodni proizvod je sajt za prodaju prirodnih preparata i dodataka ishrani u cilju unapređenja zdravlja. 
Klijent se odlučio za jednostavu, besplatnu temu, i posvetio se dobroj ponudi, jasnoj kategorizaciji prema funkcijama svojih preparata, dobrim opisima, čime je pokazao da je osnovna Present Commerce varijanta sasvim dovoljna da se uz dobro upravljanje sajtom ostvari uspeh.

Eci-pec

Ponosni smo što u svom portfolio možemo da uvrstimo jedan od najlepših shopova za mališane. Eci-pec stoji iza sjajnih brendova drvenih igračaka kao što su čuveni Pino Toys i Plan Toys koji zagovaraju način igre koji razvija dečije sposobnosti na najbolji način, a igračke su, pored edukativne funkcije, napravljeni od prirodnih materijala i bezbednih boja. 
Pored toga u Eci-pec shopu nalazi se i širok asortiman bebi opreme ali i edukativni materijal u sklopu NTC programa učenja.

Brico S

Brico S prodavnica veoma širokog asortimana opreme za kuću, od tehničke robe, audio opreme, kućnih aparata, elektronike, do baštenskog programa ali i kompletnog pokućanstva. Ovakva ponuda definitivno je morala postati dostupna i online kroz ozbiljan, pregledan i dobro organizovan web shop, što www.bricos.co.rs svakako jeste.
Kroz jasno definisane kategorije, kupcu je odmah jasno kako da najlakše dođe do željenoig artikla. 

Würth

Sajt je urađen sa fokusom na ponudu, odnosno asortiman izraelskog odeljka firme Wurth.

Administratorima je omogućeno lako postavljanje akcijskih ponuda, fleksibilna promena banera i postera.

Za stalne kupce koji su upoznati sa proizvodima i šiframa, tu je "pametna" pretraga koja sužava rezultate pretrage na osnovu zadatog parametra.

Svaki proizvod ima svoje tehničke karakteriste, i mogućnost postavljanja PDF -a za download.

Prosveta

I jedna od najvećih izdavačkih kuća sa naših prostora našla je svoje mesto na internetu uz pomoć Present Commerce webshop rešenja. Stotine naslova iz domaće i strane književnosti dostupno je kupcima kroz pregledan katalog na levoj strani, dok su knjige po akcijskim cenama jasno istaknute na naslovnoj strani.
Klijent je takođe odlično iskoristio opcije Blog i Novosti servirajući svojim posetiocima obilje korisnih i edukativnih sadržaja.

Creatinas

Creatinas je prodavnica materijala i opreme za kreativce. Odabir Present Commerce rešenja rezultat je nezadovoljstva prvim webshopom. Veliki izbor i velika tražnja bili su glavni pokretači odluke da se uz izuzetno opremljenu prodavnicu otvori i funkcionalni online kanal koji bi njihove proizvode učinio dostupnim kupcima širom zemlje.

Tobogan Centar

Tobogan Centar je webshop koja se bavi prodajom dečijih igrališta. Jednostavno i brzo naručivanje.

Jeftina kupatila

Jeftinakupatila.rs je webshop nameštaja za kupatilo. Kompletno opremljena web prodavnica. Ovaj webshop sistem se sastoji od 3 nezavisne internet prodavnice na različitih domaina, ali sa centralizovanom administracijom.

StasaNet

U webshop-u StasaNet potrošači imaju dostup bogatoj ponudi kamera, video nadzora, alarmnih sistema, i još mongo sličnih stvari. Ovaj webshop sistem se sastoji od 3 nezavisne internet prodavnice na različitih domaina, ali sa centralizovanom administracijom. Projekat je urađen u Drupal-u, i CCS-u.

Alter shop

Kompanija ALTER iz Čačka bavi se proizvodnjom, distribucijom i prodajom obuće. Projekat je rađen u drupal CMS sistemu i sadrži sve moderne elemente jedne web prodavnice. Sajt pokreće Present Commerce.

Pages