Novi proizvodi

Vodite računa o tome da idete u korak sa trendovima i stalno obnavljate svoj asortiman. Dajte i kupcima to do znanja. Neka uvek vide Vaše najnovije proizvode uz pomoć ovog bloka koji automatski lista proizvode koje ste poslednje postavili u Vaš web shop.

SMS obaveštenja

Nakon što naprave porudžbinu u Vašoj Internet prodavnici, kupci će uvek biti nestrpljivi i stalno će se raspitivati o isporuci. Da biste im omogućili da se na vreme pripreme za prijem paketa, tu su automatska sms obaveštenja koja se šalju kupcu kada je njegova porudžbina poslata. Time ga obaveštavate da se paket sada nalazi kod kurirske službe i da ga narednog dana može očekivati na svojoj adresi.

Landing pages

Želite da ponudite Vašim potencijalnim kupcima sadržaje koji će ih zanimati i privući, ali se oni ne uklapaju u uobičajen sadržaj Vaše web prodavnice? Tu su nezavisne stranice - landing pages - čiji ćete sadržaj prilagoditi reklamama koje ste plasirali na Internetu, pre svega kako biste povećali kvalitet tih reklama, i kako biste posetioce bliže informisali o onome što u reklami nudite. Sa ovih "landing" stranica, posetioc dalje može redovno da se kreće kroz Vašu internet prodvnicu

Stranica proizvođača/brenda

U svakom poslovanju vrlo je važno koje brendove zastupate i promovišete. Neka oni budu jasno istaknuti u Vašoj Internet prodavnici i to putem njihovog logoa koji će biti primetan i lako uočljiv. Posetiocu će se, klikom na brend, izlistati svi proizvodi tog proizvođača što je vrlo korisno jer je veliki broj kupaca zainteresovan isključivo za određene robne marke u koje je već stekao poverenje.

Recommender modul

Kada se kupac već zainteresovao za neki proizvod nemojmo ga pustiti tako lako. Recommender je tu da kupcu preporuči neku dopunu, rezervni deo, ili drugi proizvod koji se koristi uz onaj koji kupuje. Ovo je vrlo koristan i efikasan alat da navedete kupca da kupi više. Takođe možete kupcu davati ideje i po drugom osnovi, npr. "kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i:.." i sl.

Slični proizvodi modul

Može se desiti da kupac koji je došao da pogleda neki proizvod na Vašem sajtu nije zadovoljan njegovim izgledom, cenom ili kvalitetom, možda želi malo drugačiji, bolji, jeftiniji... Nemojmo pustiti kupca da sam luta Internet prodavnicom u potrazi za onim što mu treba jer se možda neće brzo snaći ili će mu se strpljenje potrošiti i izgubićemo ga. Najbolje je da mu odmah uz proizvod koji gleda predložimo druge slične proizvode i time mu odmah damo do znanja da se njegov izbor tu ne završava i uputimo ga tačno na ono što ga interesuje. Modul za slične proizvode Vam to omogućava.

Baneri

Baneri su odličan način da istaknete posebne akcije, specijalne ponude koje su trenutno aktuelne ili da stavite naglasak na neki proizvod za koji verujete da će privući kupčevu pažnju. Prostor za baner takođe možete i iznajmiti drugim firmama za određenu svotu novca ili ga iskoristiti za razmenu banera. Vaša Present Commerce prodavnica imaće predefinisan prostor za banere gde ćete moći slobodno da reklamirate ono što želite, izbor je na Vama.

Kuponi

Kupone možete iskoristi za zaista široku lepezu promotivnih aktivnosti. Možete da date kupon svojim novim kupcima, ili kupcima određenog proizvoda, možete kupon dodeliti kao nagradu u nagradnoj igri, nagraditi kuponom verne kupce i još puno toga, što zavisi od Vaše kreativnosti. Svojim kupcima možete davati procentualne kupone (čime umanjuju svoj račun za određeni procenat) ili fiksne kupone (čime umanjuju račun za fiksni iznos). Kupone pravite kreiranjem kupon koda. Kupon kod je bilo kakva kombinacija slova i brojeva koju šaljete kupcu kog želite da nagradite.