Similar products module

Lets tell that customer looks some product page, but that offer is too cheap, or there is not black color variant, or some other reason... It is not good to leave those customers empty handed, lets show them "Similar products". This block shows them product from same category with same but different properties.

Recommender modul

If customer looking some product and want to buy it, it is good to display after description section, some recommended product for up-selling.
These products can be some spare parts, accessories related to main product, or some other product related some how to main product.
This is very effective way for enchasing sales and to add some more value to your store.
You can call this block also like "Customers who bought that products are bought these to"

Novi proizvodi

Vodite računa o tome da idete u korak s trendovima i da stalno obnavljate svoj asortiman. Dajte i kupcima to do znanja. Neka uvijek vide Vaše najnovije proizvode s pomoću ovoga bloka koji automatski lista proizvode koje ste posljednje postavili u Vaš web shop.

SMS obavijesti

Nakon što naprave narudžbu u Vašoj internet trgovini, kupci će uvijek biti nestrpljivi i stalno će se raspitivati o isporuci. Da biste im omogućili da se na vrijeme pripreme za prijem paketa, tu su automatske sms obavijesti koje se šalju kupcu kada je njegova narudžba poslata. Time ga obavještavate da se paket sada nalazi kod kurirske službe i da ga sljedećeg dana može očekivati na svojoj adresi.

Landing pages

Želite ponuditi Vašim posjetiteljima sadržaje koji će ih zanimati i privući, ali se oni ne uklapaju u uobičajen sadržaj Vaše web trgovine? Tu su neovisne stranice, landing pages, čiji ćete sadržaj prilagoditi reklamama koje ste plasirali na internetu, prije svega kako biste povećali kvalitetu tih reklama i kako biste posjetioce bliže informirali o onome što u reklami nudite. S ovih „landing“ stranica posjetilac se dalje može redovno kretati kroz Vašu internet trgovinu.

Stranica proizvođača/brenda

U svakom poslovanju vrlo je važno koje brendove zastupate i promovirate. Neka oni budu jasno istaknuti u Vašoj Internet trgovini i to putem njihovog logoa koji će biti primjetan i lako uočljiv. Posjetiocu će se, klikom na brend, izlistati svi proizvodi tog proizvođača što je vrlo korisno jer je veliki broj kupaca zainteresiran isključivo za određene robne marke u koje je već stekao povjerenje.

Pages