Masovno ažuriranje cena

Jednostavno lako i brzo ažuriranje cena, kada dođe do promene kursa ili kada vam uvoznik odredi nove uslove. Potreban vam je Excel fajl sa šifrom i novom cenom proizvoda i u par klikova sve vaše cene na sajtu su ažurirane. Možete ažurirati samo deo artikala ili ceo asortiman.

Zbirno postavljanje proizvoda (Excel fajl)

Složićete se da mnogo vremena oduzma to ako proizvode stavljate jedan po jedan a recimo da ih ima 1000 ili više. Za brzo postavljanje proizvoda, razvili smo modul kome je dovoljan pripremljen Excel fajl sa svim proizvodima i u par klikova velika količina predmeta je domah dostupna za naručivanje preko vaše prodavnice.
Uglavnom svaki trgovac već ima nekakav Excel cenovnik sa nazivom, cenom i šifrom, ovakav fajl nadopunjujete sledećim informacijama:

  • kategorija proizvoda
  • fotografija
  • brand

Lager proizvoda

Lager proizvoda možete voditi u svojoj prodavnici. Ovom opcijom osiguravate mušterijama ispravnu informaciju šta je od proizvoda dostupno na stanju.
U okviru BRONZE paketa opcija lagera služi samo za Vašu internu evidenciju i nije dostupna kupcima. U SILVER i GOLD paketima ova opcija isključuje mogućnost naručivanja određenog proizvoda kada je lager tog proizvoda 0.